Margot Robbie'den Nefret Etmek İçin 10 Neden

Tarzan'ın Jane'i, DC'nin Harley Quinn'i, The Wolf of Wall Street'in Naomi'si, gönüllerin kraliçesi, allahın lütfu, gözlerimin nuru,  kalplerin tek sahibi Margoooottt Robbieeeee'den nefret etmek için 10 neden sıraladım ve insanı ağlatacak kadar güzel gülüşü, tamamen bizden biri oluşu ya da elmacık kemiklerini eklemeden hem de.

1. The Wolf of Wall Street'teki performansı.
Leonardo DiCaprio'nun ağzına ayakkabı sokan düşes Naomi'yi canlandıran Margot Robbie'nin memeleri aman oyunculuğu filmi 3 saat boyunca katlanabilir kılan detaylardandı. Rolü kapmak için Leonardo DiCaprio'ya tokat atması da Margot Robbie'den 'nefret etmek' için apayrı bir neden olabilir.



2. Güzelliği ilk onun bulmuş ve kullanmış olması.
Vücudu ne kadar sıradan olsa da-her şeyi mükemmel kadının bok atmaya çalışıyorum sadece ölücem kıskançlıktan- kadın o kadar güzel ki filmlerini izlerken bazen durdurup yüzünü inceliyorum sonra Allah'ı alkışlıyorum.

  

3. Harley Quinn olması.
Dünyanın en cute but psycho çizgi roman karakteri için Margot Robbie mükemmmemmeelelell bir tercih olmuş. Her ne kadar balon bir film olacağını düşünsem de ben de herkes gibi aylarca trailerları izleyip, çekimlerden gelen resimlere bakıp ağlayıp durdum. Harley ve Joker shiplememesi de tamamen ayrı bi madde olmalı.

  

4. Uçaktan hep güzel inmesi.
Her yeri saatlerce incelenecek kadar güzel olan Margot'nun biz faniler gibi uçağa binmesi her ne kadar şaşırtıcı olsa da uçaktan her inişinde Vogue kapak çekimine hazırmış gibi gözükmesi onu bizden ayırıyor.

 

5. Cara Delevingne ile olan arkadaşlığı.
Cara ile best kankiş olan Margot ikiz gibi giyinip dolaşıyorlar, birbirlerini dövme yapıyolar, yedikleri içtikleri ayrı gitmiyor. Ee ne demişler all of my friends are heathens, take it slow. Yani diyor ki hepimiz Bağcılar çocuğuyuz ağır ol. Ayrıca biz kankamızla aynı şeyleri giysek kezban oluyoruz, bunlar giyince cool oluyorlar. Margot abla yaşıyor biz izliyoruz.

 

6. Bu fotoğraf çekimi ile 256252 kişinin ölümüne yol açması.
Margot ablamızın yeri hep ayrıydı zaten ama bir gün bu fotoğraflara uyandığımızda tanrıçalığını hepimiz kabullendik, kabullenmek zorundaydık. Bu fotoğrafları kaldıramayanlar, gördükleri son şeyin bu fotoğraflar olması için gözüne çatal saplayanlar, kıskançlıktan bileklerini dikine kesenler de oldu haliyle.

 

 

7. Güneşin, ayın ve yıldızların tamamından daha çok parlaması.
Bu saçma beyaz elbise ile bile bu kadar güzel gözükmesi de biraz şov bence.

  

8. Cadılar Bayramında James Franco'nun Spring Breakers'daki karakterinin kılığına girmesi.
James Franco'nun Cadılar Bayramında Harley Quinn kılığına girmesi için imza toplamaya başlıcam.

 

9. Alexander Skarsgard ile arasındaki çekim.
Alexander ve Margot'un birlikte verdiği röportajları izlerseniz aralarındaki çekimin filmdekinden bile daha fazla olduğunu görürsünüz yani ben gördüm en azından. Bu arada Orlando Bloom'dan Justin Bieber'a kadar herkesin 'mal varlığının' ortaya çıktığı şu sıcak yaz günlerinde tek beklentim Alexander Skarsgard'ın fotoğraflarının yayınlanması. Aman banane etikten, ahlaktan, ayıptan.

 

10. Sokak stili.
Ay o kadar güzelsin, zenginsin, yeteneklisin bari zevksiz ol da kendimizi iğrenç hissetmeyelim ama yooook. Feşın da Margotcuğumdan soruluyor.

  

Aman bu saatte daha fazla övemeyeceğim bu sarı çiyanı. Ay sarı çiyan da diyemiyorum baksana melek gibi yüzü var. Neyse yarın seni göreceğim için çok heyecanlıyım Harleen Quinzel.

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.