Liu Wen'den Nefret Etmek İçin 10 Neden


1- Victoria's Secret Fashion Show'da yürüyen ilk Asyalı model olması. 

 

2- Gördüğüm en temiz cilde sahip olması.

  

Eee Estee Lauder'ın yüzü olsun o kadar. Güneşten uzak duruyormuş, annesi çorba yapıyormuş(?) falan diyo ama yalaaan. Kim bilir neler yapıyo cildi parlasın diye.

3- 'chi ze' sahibi olması.


 

Güçlü bir aurası var yani. Melek yüzlü şeytan falan diyeceğim ama iyi de bir kızcağıza benziyor. Sevgiliyle kavga edince 'bişii olmaz yaa barışırsınız hem öyle demek istememiştir kii' diyen arkadaş gibi.

4- Estee Lauder'ın yüzü olan ilk Asyalı model olması.



Ben dedim size değil mi gördüğüm en temiz ve güzel cilde sahip diye? Nedeni belli oldu işte. Hof kim bilir neler yapıyor, kaç bin dolarlar harcıyor cildine. Sorsan 'bol su için' filan der ama.

5- Sokak stili.

 

 

Her zaman Alexander Wang defilesinden çıkmış gibi mi gözüküyor yoksa bana mı öyle geliyor? Çok iddaalı bi sokak stili olmasa da her zaman harika gözükmeyi başarıyor. Gamzelerden midir nedir?

6- Ey zaman, sen zalımsın. Liu Wen senden daha zalım.

  

  

Fotoğraflar sırasıyla 2012-2014-2015-2016 yıllarına ait. 28 yaşında olan Liu Wen'de de biz faniler gibi yaşlanma belirtileri görülüyor ama tersine.

7- Endüstrideki güzellik standartlarını ve ırksal bariyerleri yıkması.

 


8- Bu dünyadan olmaması.

 

Her şeyinin bu kadar mükemmel olmasının tek açıklaması bu dünyadan olmaması olabilir. Hem güzel, hem zengin, hem bacakları uzun, hem cildi güzel höööföff

9- Forbes'ın en çok kazanan modeller listesine girebilen ilk Asyalı model olması.

 


10- 'İçi dışı bir' olması.

 

Deyimi biiraz yanlış yerde kullandım ama içi dışı bir yani. İçi de güzel, elmacık kemikleri de çıkık yani. Süttenn çıkmış ak kaşık yani.

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.