Celebrityler de art yapar // Sasha Pivovarova

Dağ, taş, börtü böcek, ağaç, çiçek art yapar da celebrityler yapmaz mı sandınız ? Hayır canım, onlar da art yapar. Model, oyuncu, müzisyen, şarkıcı, sunucu demeden bir çok celebrity gayet güzel sanatını yapıyor. Ummadık taş baş yararmış demek ki. Bakın Rus model Sasha Pivovarova'ya gayet güzel güzel yıllardır John Galliano'sunda, Dior'unda, Prada'sında ve daha onlarca marka ve tasarımcı için yürüyor ama backstagelerde, evinin bahçesinde sanatını yapıyor. Bu bazen çocukları için yaptığı kuklalar ve bez bebekler olsa da genellikle tablolar yapıyor hatta sergi bile açıyor.



Sasha küçüklüğünden beri kendi olarak gördüğü bir kadını çiziyor. Bu kadın Sasha modelliğe başlayınca güzelleşiyor ve daha ihtişamlı bir hale geliyor. Sasha'nın kardeşinin rüyasında Sasha'nın bir kelebeğe dönüştüğünü görmesi ise Sasha'ya daha çok ilham veriyor.



    Sasha için materyalin, yerin ve zamanın hiç bir önemi yok. İlham geldiği zaman her zaman, her       yerde, her şeyi kullanarak sanatını yaratıyor.






Sasha yaratıcı olduğunu ve her zaman ellerini kullanarak bir şeyler ortaya çıkarmak istediğini ve bunu sevdiğini söylüyor.




                    Sasha; Rus kültüründen, çocuklarından, doğadan ve modadan ilham alıyor.




Sasha'nın önerisi ise; "Sıradan gelecek biliyorum ama kendiniz olun." oluyor.



    Model, anne, sanatçı ve bir ilham perisi...




Sasha Pivovarova güzel bir yüz ve başarılı bir modellik kariyerinin yanında, artistik bir bakış açısına ve güzel bir ruha sahip.


 Umarım Sasha bana ilham verdiği kadar, size de ilham verir.




                                                                          Bisous chaton...

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.