Bitsin Artık Bu Çile!

'Aesthetics' uğruna pale olma yolunda daha kaç kızımızı kaybedeceğiz? Instagram likeları için daha kaç kişi ruhunu şeytana  satacak? Evde, okulda, sokakta, iş yerinde, instagramda, snapte, twitterda, tumblrda, özenti ve haset hala kızından, komşunun oğluna kadar kafamı çevirdiğim her yerde aynı insanları görmekten bıktım. Şehrin kalabalık cadde ve meydanlarda aynı kişiden 10 tane görmekten sıkıldım. Aa boşuna mı demişler 'don't follow the trends, set them.' diye anacım? Gelin hep birlikte bunları ifşa edelim, 'shame!' 'shame!' çanları ile Westeros'ta yürütelim.

Nike ve Adidas dışında bir şey giymeyen asi sporcu kızımız. Büyük ihtimalle instagramı beyaz çarşaf ve palmiye yaprağı fonlu Evian su şişeleri, Adidas Superstar ve olmazsa olmaz Nike logosu ile dolu. Snapchat köpek filtresini de sık sık kullanması muhtemel.

 

Sürekli Drake şarkı sözü tweetleyen, tek idolü Kylie Jenner olan kızımız tüm Kardashian ve Jennerlara tapar, tek hayali bir gün Yeezylerine kavuşmaktır. 




"bu kadınsa ben neyim (ekte kendall jenner)" ."that ass tho" .  forever 21. victoria's secret pink. Daha fazla konuşmak istemiyorum.





HF ve fast fashion arasındaki farkı bile bilmeyen ama efendim Miu Miu gözlük olsun, marc jacobs saat olsun, Michael Kors çanta olsun hepsine bayılan kızımız. Kendisinin şu an Youtube'a 'Ayın Favorileri' videosunu yüklemekle meşgul olması olası.




Tüm bu kızların arasında en Barbie, en pale olan kızımız. American Apparel, pembe kürkler, kedi taçları ve tenis etekleri en yakın arkadaşlarıdır. çoğunlukla Melanie Martinez ve Halsey dinlerler, yetişkinlerinin ise daha çok The 1975 ve Marina and the Diamonds tercih ettiği görülür.





'weed','california','kanye west' ohhhyeee. Instagram fotoğrafçılığı bunlardan sorulur. Tweetlerini fshin strt style God şeklinde attıkları uzun gözlemler sonucu tespit edilmiştir.



Bir de soyu tükenme tehlikesi ile karşı karşıya Ugg giyen Pumpkin Spice Latteciler var ki ne diyeyim soyları iyi ki tükeniyor.




Bunlar baharın gelmesiyle bir anda belirirler. Polenler gibi, montla pişmek tişörtle üşümek gibi baharın habercisi olan bu festival aşıklarını ayaklarındaki Converse/Vanslardan, yüksek belli kot şortlarından, büstiyerlerinden ve en önemlisi kış gelene kadar kolundan çıkarmayacağı kağıt bilekliklerinden tanıyabilirsiniz onları.






Eveet bir yazının daha sonuna geldik. Yine kocaman siyah gözlüklerimin arkasına gizlenip kendi sefil halime bakmadan milleti, popüler kültürü filan eleştirdim. Bu bloggerlık baya iyi bir şey hee.




Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.