Karlie Kloss'dan Nefret Etmek İçin 10 Neden


1. Lisede Homecoming Partisine Oscar de la Renta, mezuniyet balosuna Dior giymesi.
Elbette ki senin benim değil, Karlie Kloss'un. 15 yaşında Calvin Klein için modellik yapmanın bazı getirileri oluyor haliyle. Karlie Kloss ile aynı yıl mezun olanlara akıl sağlığı diliyorum. Mezuniyet balosu için fikir isteyenler; Dior giyip bütün kızları kıskançlıktan ağlatamıyorsanız gitmenin anlamı yok bence. Bu arada elbiseye içki dökmek kimsenin aklına gelmedi mi yaa?

 

2. 34 Vogue kapağının olması.
Karlie Kloss'un bile duyunca şaşırdığı kadar çok Vogue kapağı olsa da USA Vogue kapağı oldukça az ne yazık ki.

 

3. Sokak stili.
Dünyanın en güzel Karlie'si dünyanın 'effortlessly chic' stiline sokak sahip. Okula giderken, bir davetten çıkarken ya da arkadaşlarıyla buluşurken olsun daima şık. Valla takdir ediyorum çabasını, o fizik ben de olsa bir de kıyafet mi giycez der mayoyla filan gezerdim herhalde, Allah biliyor da vermiyor işte. Yazıyı kıskançlıktan atomlarıma ayrılmadan bitirebileceğimi düşünmüyorum, yazı sonunda Tom Hardy fotoğraflarına bakayım da keyifler yerine gelsin.



4. Karlie's Kookies projesi.
Karlie vegan, model friendly ve glutensiz kurabiyeler yapıyor. Bu kurabiyelerin satışının bir kısmı FEED aracılığıyla aç çocuklara yemek olarak bağışlanıyor. Kloss bunları moda şovlarında model kankilerine 'hayrına alın çocuklar doysun' ayağına satıyor ki yiyip kilo alsınlar böylece bütün defileleri o açsın, bütün kapaklarda o olsun.

 


5. Fiziği.
Burada artık susmamız gerekiyor çünkü o bacaklar bende olsa bütün dünyaya tekmeyi basardım. Allahım tamam her ay dergilere çıkmasam da olur, sayfanın %75'ini bacaklarım kaplamasa da olur giydiğim yakışsın yeter.

  


6. Youtube kanalı 'Klossy'.
Koskoca Karlie Kloss olunca bizimkiler gibi 'ayın favorileri' yapmak yerine moda haftasını vb. çeken Karlie, dünyanın en şirin Youtube kanalına sahip.




7. Yürüyüşü.
Karlie'nin ödül almayı hak eden bir yürüyüşü var. Sokakta yürümesi, taksi durdururken bile zarafeti belli olsa da tabiki podyum yürüyüşünden bahsediyoruz. Çocukluğundan beri mankenlik yapan Kloss tabi ki bir de Victoria's Secret geçmişi var. Olmasa şaşardım zaten! Uzun bacak bunda, şöhret bunda, karın kası bunda, balerinlik bunda, para bunda, ama memeleri yok sjsjjs

 

8. Bursluluk programı başlatmış olması.
4.0 gpa ile mezun olan Kloss Bilgisiyar Bilimi okuyor ve Kode with Klossy adında bir bursluluk programı var. Evet hala kıskanmaya başlamadıysanız artık başlamak için nedeniniz var çünkü Karlie kod yazabiliyor.



9. Harvard ve NYU'da okuması.
Karlie, Harvard ve NYU'da okusa da, 4.0 gpa ile mezun olsa da toplumun ona bir model olduğunu ve okulların göğüslere değil, beyinlere ihtiyaç duyduğunu; okul işini ciddiye alması gerektiğini hatırlatmasına ihtiyacı var. Çünkü kadınlar, özellikle de model olan kadınlar sadece güzel bir yüz ve göğüslerden oluşurlar. Sen onu benim klitorisime anlat!




10. Kişiliğinin en az yüzü kadar güzel olması
Kookieleriyle, kendileri için konuşamayan kadınların sesi olması ile, bursluluk programı ile kişiliğinin yüzünden de güzel olduğunu kanıtlıyor günışığı Karlie. Normalde olsa hem güzel, hem uzun bacaklı, hem zengin hem de başarılı olduğundan hasetliğimden kafayı yemem gerekirdi ama höf çıldırıyorum şu an kıskançlıktan.

 

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.