Coachella Stili // 2016


Helloooo from the sınav haftası sideeee... Geldi yine yılın 'Millet Met Gala'ydı Coachella'ydı gününü gün etsin ben burda yok sınavlardı yok Ayşegül Poyraz'dan ayrıldı diye Neşet'e verir mi diye debelenip durayım. Yaşamak bu mu be' diye hasetliğimden çatladığım o zamanı. Konserler, kot şortlar ve olmazsa olmaz çiçekli taçlar, püsküller, kimonolar ve rüküşlüklerle dolu bir Coachella'yı daha ardımızda bırakmış bulunmaktayız. Her zamanki gibi müzikten çok kimin ne giydiği konuşulan tek festival olan Coachella'nın bizde moda kısmını ele alacağız.
Kapılar kapansın, gıybet kazanı kaynasın...


   


Hiç hoşlaşmadığım Jenaratör kardeşleri hemen yazıp geçmek istiyorum zira son günlerde slip elbise içine tişört giymeleri ile ailecek daha da katlanılmazlar. Kendall'ın çok ilginç seçimler yaptığını söyleyemeyeceğim, beğendiğim tek parça siyah dantelli sütyeni oldu. Kardeşi ise her zamanki gibi daha ilginç ve cesur seçimler yapıyor. Az önce bahsettiğimiz leş ötesi slip elbise altına tişört giyme olayının örneğini yine görüyoruz. Yazı bittikten sonra bu gördüklerimi unutmak için erkek modellerin sixpacklerini zoom yapıp bir süre inceleyeceğim. Festivallerde Kylie Jenner gibi görünmek için rengarenk peruklarınız olması yeterli. Elbette kendisi bir peruk bir de kot şortla yetinmedi. Kylie'den haftalar önce aynı bikiniyi aynı saç renk ve stiliyle kullanan Brit Day, Kylie'nin kombinini çaldığını şakayla iddia etti. Kylieciğim stalklaman için kendi instagram adresimi aşağıya yazacağım.

    

Her ortamda palyaço gibi gözükmeyi başarabilen iki kişi var; Katy Perry ve Miley Cyrus. İkisinin ortak noktası ne? Moschino. Demem o ki bu kızların aklına hep Jeremy Scott salağı giriyor. Her neyse festival stiline geri dönersek seni yel alsın Katy, festival tanrıları bulutlu tulumunu ateşlere versin emi. Sevgilisi Orlando Bloom'a ise hiçbir şey demek istemiyorum. Sen kanatsız melek Miranda Kerr'i boşayıp Katy Perry ile çıkarsan yani bir başka deyişle attan inip eşeğe binersen göbek de yaparsın, rezil de olursun. Ne hale getirmiş gül gibi adamı gudubet kadın. Resimleri gördükçe mental sağlığımı yitirecek gibi oluyorum. Kadın hiç mi festival görmedin hiç mi instagramdan bakmadın elalem ne giyiyor diye? 
 

'Coachella Queen' Vanessa Hudgens bile bu yıl "bizden geçti artık gençlerin önünü kapatmayalım" diye eli ayağı çekmiş bu işlerden. Giydiği o beyaz bahçıvan mı tulum mu her ne halt ile o kadar sıradan gözüküyor ki yazının ortasında sıkılıp Kısmetse Olur izlemeye başladım. Tam bir disappointment.



Her ortamın en 'ne alaka?!' ismi perdelik kumaştan yapılma elbisesiyle Paris Hilton'ın sadece resmini koymakla yetineceğim.

 

Brooklyn Beckham'a üzülmekten ve acil şifa dilemekten ciğerim soldu. Bu yaşta aşırı alkol kullanımından Kate Moss'un heroin chic günlerindeki gözaltı morluklarına sahip. Geçen yıl Coachella'da başlamıştı aşkımız ama artık sen de herkes gibisin Brooklyn. 50 yaşındaki baban bile daha çekici, el kadar kardeşlerin bile daha yakışıklı geliyor. Babanı örnek al Brooklyn, muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcut.



Taylor Swift ve saçları da buradaymış. Saçlarına bir şey demeyeceğim çünkü kelimeler anlamsız kalıyor. Abidik gubidik şeyler giymeyip bi şort bi tişört ve bez ayakkabılarla sevgilisini izlerken zıplayıp hoplaması ise hoşuma gitmedi desem yalan olur ama bu mu celebritylik bu mu şan, şöhret, para ?



Favori çiftlerimden de bahsedip yazıyı bitirmek istiyorum. Zoe Kravitz ve sevgilisi o sıcakta ne kadar kot kot kottko ottoko olmuşlarsa da Zoe ablanın coolluğu yeter. Kendilerinde olası pişiklere karşı bebe pudrası hediye edip yolluyorum.



Katy-Orlando felaketinden sonra ilaç gibi gelen bir diğer çift Bella Hadid ve erkek arkadaşı The Weeknd'e geçmek istiyorum. Bu kotları her yerde bıkana kadar göreceğiz hissedebiliyorum, hazırlıklı olun. Bu kadar iyi görünmeleri hasetlikten ortadan ikiye ayrılmama sebep olacak. Poğaça yanaklı şüşko kardeşi out, duru güzellik Bella in.



Miranda Kerr düşman çatlatır gibi Snapchat CEO'su ile gününü gün etmeye devam ediyor. Eniştenin de maşallahı varmış valla. Miranda ablamız da zaten çuval giyse yakışacak nefislikte bir insan. Enişte nefis, Miranda nefis,  ben de nefis sahibi bir insan olduğumdan dolayı ortaya çıkan bu nefisliği-höff aman...



Bitiricem demiştim ama güzeller güzeli Emily Ratajkowski'den bahsetmeden bitiremeyeceğim sanırım. Sokak tarzından kırmızı halıda giydiklerine, evinin güzelliğine kadar her şeyine hayran olduğum Emily'nin blogda yeri olmalıydı. O ne şahanelik, o nasıl zariflik. Elbiseyi festivalle pek alakalı bulmasam da kot şort şort şort görmekten sıkıldığımdan dolayı ilaç gibi geldi. Ne varsa model aleminde var arkadaş... And you still choose to stan Kendall Jenner.
Eveet... Bir Coachella'nın daha sonuna geldik. Daha uzun yazmak isterdim ama ne parmaklarım ne de beynimin buna dayanabileceğini düşünmüyorum. Hem daha Met Gala var... Son bir bakış atınca bizim buradaki festivalleri aratmayan bir kekolukla geçmiş bu yıl Coachella. Önümüzdeki festivallere bakacağız artık...



Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.