Another Man Harry Styles


One Direction'ın Harry'sini bana göre diğer üyelerden daha cool yapan etkenler var. Cesur bir stilinin olması, Christophar Nolan'ın Dunkirk adlı filminde Tom Hardy gibi isimlerle oynaması, taparcasına Saint Laurent ve Gucci giymesi gibi... Bu hafta o listeye yepyeni bir madde eklendi. Another Mag'in Another Man sayısı. 

  

Fotoğraflar Ryan McGinley, Willy Vanderperre gibi isimler tarafından çekildi. Harry Styles'a sorular The Beatles'ın eski üyesi ve Harry Styles'ın idollerinden biri olan yaşayan efsane Paul McCartney ve Chelsea Handler tarafından soruldu. 

  

Kız kardeşi Gemma Styles'ın Harry hakkında yazdığı yazıdan Harry'e dair birçok şey öğreniyoruz. Sır tutmada çok iyi olmadığı, kötü bir günde annesini neşelendirmek için her şeyi yapabileceği, bebekken çok ağladığı gibi...

Harry Styles alerjisi yüzünden ağlayınca Ryan McGinley çekimi durdurmak yerine devam etmek istedi ve ortaya bu dünyanın 8. harikası olan fotoğraf çıktı.


Sayıda The Harry Styles Archive adlı bir bölüm var ki içinde Harry'nin Amerika turnesindeyken bir vintage storedan aldığı, yıprandıkça daha çok sevdiği, şu an giyilmeyecek kadar deliklerle kaplı olsa da bir türlü kurtulamadığı botlarından, hayranı tarafından ruj izi bırakılmış binlerce dolarlık montuna kadar Harry Styles'a dair kişisel şeyler hakkında bilgiler buluyoruz.

Ayrıca Harry röportaj sırasında solo kariyeri hakkında Paul McCartney'e sorular sorup tavsiye istiyor ki daha iyi birine gidemezdi.

Fotoğraflara gelirsek Harry Styles'dan asla beklemediğim şeyler gördüm. 

 

Harry Styles sayıyı arkadaşlarına ve bu yıl ölen ve yakın arkadaşı olan fotoğrafçı Matt Irwin'e adadı.


Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.