Coachella Stili // 2015


Eveeet, giydiklerinin müzikten önemli olduğu tek müzik festivali olan Coachella, olalı biteli aylar olsa da ne yapayım yazacak bir şey bulamadım. Bir sürü kimonolu, high waisted shortlu, yelekli, püsküllü celebrity görmeye hazırlanın. Zaten canım ülkemde bunlar yüzünden boho giyineceğiz diye kimonodan, püsküllü yeleklerden başka bir şey bulamıyoruz. Bu durumdan şikayetçi olduğumdan değil ama insanın canı kimonosunu Maçka Parkı'nda, Karaköy'de değil de Coachella'da giyimek istiyor.



Tabi ki her yerde karşımıza çıkan; tek yetenekleri herhangi bir yeteneği olmadan ünlü ve zengin olmak olan Jenner kardeşler burada da karşımıza çıkıyor. Kendall'ın giydikleri, Justin ile olay çıkarmaları, Kylie'nin diş macunu gibi ortalıkta dolaşması gibi onlarca olaya imza attılar. Zaten Kendall'ın ruhsuz ruhsuz onlarca defilede yer almasından, Vogue'da kapak kapak çıkmasından nefret ettiğimden, Kylie'yi ise gerçekten diş macununa benzettiğimden onlar hakkında yorum yapmayacağım.





İşte bu yazıda ve her zaman, her yerde bahsetmek istediğim kişi: Brooklyn. Tam bir daddy's boy. Victoria'nın, Brooklyn'e ve kardeşlerine göz kulak olacak birine ihtiyacı varsa ben buradayım, mail adresim de sağdaki kutucukta olmalı.



Zoe Kravitz, istemeden de cool olabildiğinden dolayı gayet güzel gözüküyor. Bak gördün mü Kylie'ciğim diş macunu gibi gezmeden, tek parça elbiseyle de gayet cool olunabiliyor.




Gigi Hadid'in de kötü yürüşüne rağmen her defilede, her derginin kapağında yer almasından hoşlanmıyorum ama kıskançlığımı bir kenara bırakıp erkek arkadaşı Cody Simpson ile gayet cool gözüktüğünü söyleyebilirim.



Zorlamadan cool olabilen ablalarımızdan biri olan Jourdan Dunn, kocaman kolyesi ve bileklikleri ile gayet cool gözüküyor.





Ben 2015 Coachella'yı, Madonna sahnede aniden Drake'i öptükten sonra Drake'in verdiği tepki ile hatırlayacağım sanırım. Drake, 'ruju yüzündendi' dese bile ben Madonna olsam sinir ve üzüntüden kendimi keserdim herhalde.


Coachella 2015 bu şekildeydi. Üstünden aylar geçmiş bir festivali neden yazdığımı bilmesem de blogun ilk yazısı oldu fena mı kız...

Bisous chaton.

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.